Четвертий парламент. Час вибору

Четвертий парламент. Час вибору
Колишній віце-прем’єр-міністр уряду Віктора Ющенка Юлія Тимошенко ще на початку літа оголосила про створення виборчого блоку під вже розкрученою назвою “Форум національного порятунку”, куди увійшли крім її “Батьківщини” ще 6 дрібненьких партій. Протягом літа блок нічим себе не проявив, крім того, що нещодавно з Росії надійшло повідомлення про порушення двох кримінальних справ проти головного рятувальника нації.

Ще донедавна Юлію Тимошенко різноманітні експерти та аналітики називали “ОЛІГАРХОМ”. Але, після того, як колишній прем‘єр-міністр України Павло Лазаренко опинився у американської в‘язниці, а Віктор Ющенко також потрапив у відставку, до цього синоніму також можна додати префікс ЕКС.

А от президент “Медіа Інтернешнл груп” Вадим Рабинович, принаймні поки що, олігарх діючий. На минулих парламентських виборах саме з його персоною пов‘язували успіх Партії зелених України. Відповідаючи на запитання “кого Ви підтримуватиме на нинішніх виборах?”, В. Рабинович зауважив, що підтримувати треба тих, хто підтримує ідею єдиної, стабільної України, а не тих, хто волів би бачити її розірваною на шматки.

Тим часом, за даними опитування, проведеного у Львові Центром вивчення громадської думки “Соціс-Інформ”, активність львів’ян на наступних парламентських виборах буде досить високою. Більшість їхніх симпатій отримав Віктор Ющенко і блок націонал-демократів. За блок колишнього прем‘єр-міністра готові проголосувати понад 64% мешканців Львова.

Нагадаю, що так вважають мешканці Львова.