Тисячі правоохоронців можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції

Тисячі правоохоронців можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції
Лідери опозиції ТИМОШЕНКО, МОРОЗ та СИМОНЕНКО застерігають, що з 35 тисяч правоохоронців дві третини будуть переодягнені в цивільне і йтимуть в колонах, можуть зініціювати заворушення під час акцій протесту опозиції.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на прес-конференції «трійки» лідер КПУ Петро СИМОНЕНКО зауважив, що правоохоронці, які, не виключено, під час акцій протесту йтимуть в колоні з демонстрантами, можуть спровокувати заворушення. П.СИМОНЕНКО попередив, що опозиція попередила своїх представників бути обережними і не відповідати на провокації.

Лідер СПУ Олександр МОРОЗ у свою чергу зазначив, що про наміри влади влаштовувати провокації під час акцій протесту свідчить і заява міністра внутрішніх справ Юрія СМИРНОВА про те, що на акцію можуть вийти психічно хворі.

Він повідомив, що, за інформацією правоохоронних органів, акція також викликала зацікавленість у осіб із числа кримінальних та злочинних елементів, хуліганів та непрацюючих громадян України, які заробляють на життя скоєнням правопорушень).