Депутат кримського парламенту Сергій Шувайников заявив, що уряд Москви під час виборів в Україні активно фінансував одного з їх учасників – “Русскую общіну Крима”

Володимир Притула Сергій Шувайников звинуватив голову “Русской общіни Крима” Сергія Цекова у відмові відзвітувати за “величезні суми фінансових коштів”, виділені урядом Москви під час парламентських виборів. У зв’язку з цим пан Шувайников заявив, що очолюваний ним “Конгрєс русскіх общін Крима” виходить з виборчого об’єднання “Русскій блок Крима”, оскільки не бажає поділяти моральну і політичну відповідальність за дії Сергія Цекова. Останній поки що відмовляється від будь-яких коментарів з цього приводу.
Сергій Шувайников звинуватив голову “Русской общіни Крима” Сергія Цекова у відмові відзвітувати за “величезні суми фінансових коштів”, виділені урядом Москви під час парламентських виборів. У зв’язку з цим пан Шувайников заявив, що очолюваний ним “Конгрєс русскіх общін Крима” виходить з виборчого об’єднання “Русскій блок Крима”, оскільки не бажає поділяти моральну і політичну відповідальність за дії Сергія Цекова. Останній поки що відмовляється від будь-яких коментарів з цього приводу.