У Симферополі учасники акції протесту дрібних підприємців відновили знищене правоохоронцями у понеділок зранку наметове містечко

-- no author -- Під стінами кримського уряду продовжують голодувати 8 членів Спілки підприємців Симферополя, які протестують проти утисків симферопольською владою малого бізнесу.
Під стінами кримського уряду продовжують голодувати 8 членів Спілки підприємців Симферополя, які протестують проти утисків симферопольською владою малого бізнесу.

Кілька десятків осіб провели пікетування Постійного представництва Президента України в Криму, а потім передали своє звернення до президента Кучми з вимогою покарати винних у ранковому нападі на учасників голодування. Зранку в понеділок близько сотні міліціонерів і людей у цивільному силою розігнали мешканців наметового містечка і відібрали у них частину речей. Зараз акція протесту відновилася, на центральному майдані Симферополя її учасники розбили нові намети. Вони заявили, що протестуватимуть доти, доки симферопольська влада не припинить утиски дрібного бізнесу.