Кримський уряд домігся, що українські прикордонники не будуть штампувати внутрішні паспорти російських громадян, які перетинають кордон України, їдучи на відпочинок до Криму. Про це журналістам повідомив міністр курортів і туризму автономії Олександр Таряник

-- no author -- За словами міністра, з 1 червня на українському кордоні скасована процедура штампування внутрішніх паспортів громадян Російської Федерації. Штампи про перетин кордону згідно із законодавством Росії роблять ці документи недійсними, і це викликало великі нарікання з боку російських курортників.
За словами міністра, з 1 червня на українському кордоні скасована процедура штампування внутрішніх паспортів громадян Російської Федерації. Штампи про перетин кордону згідно із законодавством Росії роблять ці документи недійсними, і це викликало великі нарікання з боку російських курортників.

Олександр Таряник зазначив, що керівництво Криму клопоталося про скасування цієї процедури, оскільки її існування призвело б до скорочення потоку туристів з Росії. За словами міністра, начальник штабу Прикордонних військ України Павло Шишолін підтвердив заміну штампування паспортів на заповнення іміграційних карт. За даними кримського уряду, близько половини усіх курортників, які торік відпочивали в Криму, є російськими громадянами.