Президент Турецької Республіки Ахмет Недждет Сезер наголошує, що його держава надає великого значення Україні, яка займає важливу позицію

-- no author -- Про це він заявив сьогодні після прильоту в аеропорту «Бориспіль». Президент Туреччини прибув до України з державним візитом. За його словами, від часу незалежності України відносини з Туреччиною розвиваються за всіма напрямками. «Вірю, що цей візит зробить внесок у цей процес», - сказав він.
Про це він заявив сьогодні після прильоту в аеропорту «Бориспіль». Президент Туреччини прибув до України з державним візитом. За його словами, від часу незалежності України відносини з Туреччиною розвиваються за всіма напрямками. «Вірю, що цей візит зробить внесок у цей процес», - сказав він.

Ахмет Сезер також повідомив, що крім питань двосторонньої співпраці, розглядатимуться питання багатостороннього регіонального співробітництва.

За його словами,візит в Україну є відповіддю на приїздЛеоніда Кучми до Туреччини два роки тому. Він зазначив, що в ході візиту зустрінеться з Президентом України, головою Верховної Ради, прем`єр-міністром, міністром закордонних справ, а також завтра звернеться з промовою до народних депутатів.