Сполучені Штати Америки закликають інші країни взяти участь у міжнародних стабілізаційних силах в Іраку. Голова Об”єднаного комітету керівників штабів Річард Майєрс заявив, що 19 країн вже приєдналися до коаліційних сил в Іраку, ще 15 готові це зробити

-- no author -- За словами Майєрса, чисельність неамериканських військовослужбовців в Іраку може сягнути 30 тисяч, але цього недостатньо, щоб найближчим часом скоротити там американську військову присутність. Зараз в Іраку майже 150 тисяч американських вояків.
За словами Майєрса, чисельність неамериканських військовослужбовців в Іраку може сягнути 30 тисяч, але цього недостатньо, щоб найближчим часом скоротити там американську військову присутність. Зараз в Іраку майже 150 тисяч американських вояків.

Виступаючи у четвер у Вашингтоні, міністр оборони США Доналд Рамсфелд схвалив публікації фотографій двох загиблих синів Саддама Гуссейна. Як заявив глава Пентагону, іракський народ заслуговує, щоб йому надали переконливі докази смерті синів колишнього диктатора.