Верховна Рада Криму ухвалила рішення про продаж одного з найбільших і найкомфортабельніших санаторіїв “Ай-Даніль”, який є кримською власністю. Отримані кошти парламент автономії розпорядився направити на будівництво приміщення єдиної в Криму української гімназії

-- no author -- Покупцем престижного кримського санаторію, що належав Верховній Раді Криму, стало одне з найбільших металургійних підприємств світу – Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, який має сплатити до бюджету автономії не менше,ніж 27,5 мільйонів гривень. Саме в таку суму оцінюється вартість проекту будівництва української гімназії в Симферополі.
Покупцем престижного кримського санаторію, що належав Верховній Раді Криму, стало одне з найбільших металургійних підприємств світу – Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, який має сплатити до бюджету автономії не менше,ніж 27,5 мільйонів гривень. Саме в таку суму оцінюється вартість проекту будівництва української гімназії в Симферополі.

Як заявив на сесії кримського парламенту прем’єр-міністр автономії Сергій Куницин, це дуже вчасне рішення, бо Крим міг втратити санаторій “Ай-Даніль” абсолютно безкоштовно, оскільки на нього вже претендують представники 4-х українських політико-економічних груп.