Як стало відомо сьогодні, вночі 30 серпня за нез’ясованих обставин неподалік власного помешкання у Києві загинув заступник голови Тернопільської обласної організації Української народної партії Іван Гавдида – лідер фракції “Наша Україна” у Тернопільській області

-- no author -- За інформацією прес-служби Української народної партії, яка цитує колишнього народного депутата від Тернопільської області Михайла Ратушного, трагедія сталася в ніч з 29 на 30 серпня. Івана Гавдиду знайшли мертвим з пробитою головою поблизу його квартири.
У Києві він працював заступником голови проводу Організації Українських Націоналістів та помічником народного депутата Олега Гуменюка. У вересні Івану Гавдиді мало виповнитися 37 років. Про це повідомляє Інтернет-сайт “Український націоналізм”.

За інформацією прес-служби Української народної партії, яка цитує колишнього народного депутата від Тернопільської області Михайла Ратушного, трагедія сталася в ніч з 29 на 30 серпня. Івана Гавдиду знайшли мертвим з пробитою головою поблизу його квартири.

Голова Української народної партії Юрій Костенко надіслав листа до керівників силових відомств України з вимогою “забезпечити повне об’єктивне та якнайшвидше розслідування справи Івана Гавдиди”, яку розглядають у партії як “політичне вбивство”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Української народної партії.