Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявив у четвер, що його країна продовжить боротьбу з палестинськими екстремістськими угрупованнями, не дивлячись на тимчасове припинення терористичних нападів на Ізраїль

-- no author -- Того ж дня на палестинських територіях під час рейдів ізраїльських військ були убиті четверо активістів угруповань “Гамас” та “Ісламський джигад”. Під час перестрілки загинув ізраїльський солдат, ще шестеро поранені.
Того ж дня на палестинських територіях під час рейдів ізраїльських військ були убиті четверо активістів угруповань “Гамас” та “Ісламський джигад”. Під час перестрілки загинув ізраїльський солдат, ще шестеро поранені.

Упродовж останніх трьох тижнів операції ізраїльської армії на Західному березі Йордану та у смузі Газа проводяться майже щоденно. Проте ракетні удари з повітря по окремих лідерах екстремістів не завдавалися від 6-го вересня.

Член керівництва Палестинської автономії Саеб Ерекат звинуватив Ізраїль у зриві спроб мирного врегулювання на Близькому Сході.