Директор радіо “Континент” Сергій Шолох звернувся з відкритим листом до Президента України, в якому просить Леоніда Кучму не допустити припинення мовлення його радіостанції. Текст листа розміщено на сайті Інституту масової інформації

-- no author -- За словами С.Шолоха, з достовірних джерел йому стало відомо, що керівництво Адміністрації Президента України “віддало негласне розпорядження силовим органам, структурам Держкомзв''язку та податковим органам вжити невідкладних заходів для припинення мовлення “ЦЗМІ “Медіа-центр” (Радіостанція “Континент”).
За словами С.Шолоха, з достовірних джерел йому стало відомо, що керівництво Адміністрації Президента України “віддало негласне розпорядження силовим органам, структурам Держкомзв''язку та податковим органам вжити невідкладних заходів для припинення мовлення “ЦЗМІ “Медіа-центр” (Радіостанція “Континент”).

Оскільки, на хвилі радіостанції “Континент” мовлять іноземні інформаційні служби: “Голос Америки”, Бі-Бі-Сі, “Німецька хвиля”, “Польське радіо”, С.Шолох схильний вважати, що будь-які дії проти його радіостанції можна розцінювати як дії проти присутності в інформаційному просторі України вищезгаданих інформаційних служб.