ТОМЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО КОМАНДА ЯНУКОВИЧА НА ХАРКІВЩИНІ “ЙДЕ НА ВІДВЕРТІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПРОВОКАЦІЇ”.

Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола ТОМЕНКО заявляє, що команда кандидата у Президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА на Харківщині “йде на відверті інформаційні провокації”.

Про це йдеться в коментарі М.ТОМЕНКА, переданому УНІАН парламентським комітетом з питань свободи слова та інформації.

Зокрема, М.ТОМЕНКО зазначає: “Те, що команда В.ЯНУКОВИЧА максимально використовує адмінресурс у своїй виборчій кампанії, знають майже всі в Україні, за винятком керівника виборчого штабу ЯНУКОВИЧА Сергія ТИГИПКА”, який зовсім нещодавно говорив, що кампанія В.ЯНУКОВИЧА буде побудована "виключно на позитиві" й уникатиме брудних технологій.

Однак, зазначає голова парламентського комітету, “команда В.ЯНУКОВИЧА розуміє, що навіть адмінресурс може не допомогти йому виграти президентські вибори, зокрема й у такому важливому регіоні як Харківщина. Тому команда В.ЯНУКОВИЧА йде на відверті інформаційні провокації”.

Так, повідомляє М.ТОМЕНКО, Харківське обласне відділення Партії регіонів випустило газету (відповідальний за випуск ШЕЛЕСТОВ А. А., видруковано в типографії СПДФЛ ДАНЮК В. А. "Нормальные цены", замовлення № ВА 0000214), у якій розповідається про В.ЯНУКОВИЧА, його родину, а також розміщено агітаційні матеріали довірених осіб В.ЯНУКОВИЧА від Харківщини. Водночас, у виданні Партії регіонів надруковано статтю "Чем грозит Украине победа Ющенко?".

У цій статті, розповідає М.ТОМЕНКО, друкується відверто неправдива й наклепницька інформація щодо Віктора ЮЩЕНКА. Ці "дані" вже кілька років тиражуються "брудними" ЗМІ, попри те, що були багаторазово спростовані, в тому числі й через суд, зазначає він, підкреслюючи, що лексику цієї статті ілюструє той факт, що навіть організацію "Просвіта", яка виступає за збереження української мови, названо "чорносотенною".

УНІАН