Донецька обласна організація партії Всеукраїнське об''єднання лівих "Справедливість" провела в неділю у Краматорську позачергову конференцію

Всупереч рішенню III-го з''їзду партії підтримати кандидата від влади Віктора Януковича учасники конференції заявили про свою підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка і активну участь у його передвиборчій кампанії.
Всупереч рішенню III-го з''їзду партії підтримати кандидата від влади Віктора Януковича учасники конференції заявили про свою підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка і активну участь у його передвиборчій кампанії. Про це повідомляє сайт кандидата В.Ющенка. Як зазначається у повідомленні, учасники конференції проголосували за саморозпуск обласної організації і створення на її основі Донецького обласного осередку громадської організації "За Україну! За Ющенка!".

У своєму виступі на конференції голова ради обласної організації партії Віктор Прилепський заявив, що " є серйозні для цього підстави, адже ми живемо у цьому регіоні, і бачимо, на що спроможна та команда, яка сьогодні намагається прийти до влади. Це кримінальне суспільство, у якому порушуються закони та Конституція".

"Наразі подібні рішення планують ухвалити також місцеві осередки партії в Кіровоградській, Запорізькій та Харківській областях", – повідомив Віктор Прилепський.