ЗАЯВА СИМОНЕНКА ПРО ПІДГОТОВКУ БОЙОВИКІВ З УКРАЇНИ У ПОЛЬЩІ Є АБСУРДОМ - ПОЛЬСЬКЕ МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ

У Польщі не проходять жодні навчання українських бойовиків для дестабілізації президентських виборів в Україні. Про це сказав УНІАН речник Міністерства оборони Польщі полковник Здіслав ГНАТОВСЬКИЙ.

"Це повний абсурд", - відзначив він, коментуючи заяву лідера Комуністичної партії України, кандидата на пост Президента України Петра СИМОНЕНКА.

Речник сказав, що в Польщі ніколи не проводилися такі навчання. "Немає жодних можливостей, аби громадяни інших держав проводили щось подібне", - зауважив З.ГНАТОВСЬКИЙ. На його думку, твердження П.СИМОНЕНКА, який є кандидатом в Президенти України, є елементом передвиборчої боротьби. "Це ваші внутрішні політичні розіграші", - сказав представник Міністерства оборони Польщі.

Як повідомляв УНІАН, П.СИМОНЕНКО 26 серпня на мітингу в Ужгороді заявив, що в Польщі готують українських бойовиків для провокацій під час президентських виборів запланованих на жовтень ц.р. Посольство України в Польщі сьогодні повідомило, що не володіє інформацією про можливу підготовку бойовиків.

UNIAN