ГРАБАР ВИСТУПАЄ ПРОТИ ПРАКТИКИ ПЕРЕКРИВАТИ РУХ І СТВОРЮВАТИ "ЗЕЛЕНІ ХВИЛІ" АВТОМОБІЛЯМ ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ.

Кандидат у Президенти України Микола ГРАБАР виступає категорично проти існуючої практики перекривати рух і створювати "зелені хвилі" під час руху містом автомобілів представників влади. Про це повідомив кореспонденту УНІАН сам кандидат у Президенти.

За словами М.ГРАБАРА, "я часто стою в автомобільних пробках при переїзді по місту, і так, як і будь-який рядовий виборець, не розумію, кого від кого охороняють. Навіщо створювати "зелену вулицю", по 10-15 хвилин тримати машини на перехрестях, бо там десь-колись проїде чи то Президент, чи то працівник адміністрації Президента, чи міністр, чи заступник міністра? Цю проблему я хотів би вирішити. У цих питаннях усі ми: і Президент, і депутати, і рядові громадяни повинні бути рівними. Автолюбитель є автолюбитель, і ми маємо слідувати правилам, які встановлені на дорозі.

Кандидат переконаний, що перекривати рух і створювати "зелені вулиці" слід лише у випадку приїзду високих гостей з-за кордону, зокрема, президентів іноземних держав. "Перелік таких випадків має бути звужений до мінімуму і зона дії перекривання вулиць має бути обмежена", - впевнений М.ГРАБАР.

"Крім того, штучне створення "зеленої хвилі" на дорогах я розцінюю як надання певних привілеїв для обраних, проти чого я категорично виступаю і як рядовий громадянин, і як кандидат на пост Президента України. У разі обрання мене Президентом України всі привілеї та пільги для чиновників і можновладців будуть скасовані. Це чіткий і конкретний пункт моєї передвиборчої програми. Я думаю, що завдяки цьому, поряд з іншими заходами, які містяться у моїй передвиборчій програмі, яка буде обов''язково виконана у разі обрання мене Президентом, в Україні буде відновлено втрачений на сьогодні авторитет влади", - зазначив М.ГРАБАР.

UNIAN