Із Вінницької в’язниці від постійних слухачів Радіо «Свобода» довічно ув''язнених Сергія Ключника та Сергія Деркача.

Низький уклін Вам, шановні співробітники Радіо «Свобода»!

Низький уклін усім мужнім людям, котрі в ці дні відстоюють своє право на вибір, право на щасливе життя та свободу волевиявлення!

Пишуть Вам в’язі Вінницької в’язниці для довічно ув’язнених Сергій Ключник та Сергій Деркач. Ми разом з Вами, ми разом із більшістю українського народу. Разом з тими, хто не хоче, щоб нашу країну перетворили на суцільну в’язницю для довічно-ув’язнених. А нинішня влада - хоче перетворити увесь народ України на безправне і безмовне бидло. Слава Вам, наші брати і сестри та матері, котрі не побоялися встати на повний зріст і вийти на вулиці аби захистити свої права та свободи.

Також звертаємося до можновладців, до тих, хто хоче незаконним шляхом утримати владу - ми хочемо нагадати їм, що ще є час щиро покаятися. І краще зупинитися зараз, щоб завтра не було пізно. І хочемо нагадати, що на них чекають ті в’язниці, яких вони набудували для людей та чекає на них «радісний» в лапках прийом місцевого населення.

З вірою у перемогу, незаконно засуджені Сергій Ключник та Сергій Деркач.

Пост Скриптум: «Маємо, що маємо» - лозунг цей міняємо! І відтепер - новий лозунг маємо: «Вірим, знаєм, можемо – разом переможемо!».

Борітеся – побороте!!! Будьмо достойні слави своїх героїчних прадідів!

З повагою і вірою, Сергій Ключник.