Центральна виборча комісія відмовилася визнати неможливим встановлення результатів переголосування 2-го туру виборів Президента в 225 округах за скаргою Януковича.

Сьогодні ж Верховний Суд відхилив скаргу Януковича на бездіяльність ЦВК щодо порушень у процесі переголосування другого туру виборів Президента.
Сьогодні ж Верховний Суд відхилив скаргу Януковича на бездіяльність ЦВК щодо порушень у процесі переголосування другого туру виборів Президента. Верховний Суд України відмовив у розгляді трьох останніх скарг кандидата у президенти України Віктора Януковича. Ще одну скаргу було відхилено вчора.

За даними прес-служби Віктора Януковича, в останній скарзі він просив суд визнати неправомірною бездіяльність Центральної Виборчої Комісії стосовно порушень під час виборів. Серед порушень Янукович назвав порушення правил агітації, фінансування виборів, а також порушення під час проведення масових громадських акцій як до дня переголосування, так і в день переголосування другого туру виборів президента.

Суд відхилив скаргу, оскільки в ній було нечітко сформульовано вимоги, тобто шляхи поновлення прав і законних інтересів пана Януковича.