Папу Римського поховали у склепі під собором Святого Петра.

До Риму попрощатися з Іваном Павлом Другим прибули мільйони людей. У жалобній церемонії взяли участь високопосадові представники всіх основних релігій і 200 світових лідерів. Серед них був і український Президент з дружиною. Глави держав вважають, що в особі Івана Павла ІІ світ втратив впливового духовного лідера, борця за свободу й гідність людини
Перед похованням у Ватикані просто неба відбулася тригодинна відправа.

До Риму попрощатися з Іваном Павлом Другим прибули мільйони людей. У жалобній церемонії взяли участь високопосадові представники всіх основних релігій і 200 світових лідерів. Серед них був і український Президент з дружиною. Глави держав вважають, що в особі Івана Павла ІІ світ втратив впливового духовного лідера, борця за свободу й гідність людини.

Упродовж церемонії натовп вибухав оплесками, прочани вигукували ім’я Івана Павла Другого і закликали проголосити його святим.

В Україні також день жалоби. У католицьких храмах пройшли поминальні молебні. Вперше в історії православної церкви заупокійний молебень відбувся у соборі Святого Володимира у Києві. До дипломатичного представництва Ватикану у Києві приходили люди, щоб залишити запис у книзі скорботи.