Віце-прем''єр-міністр України з євроінтеграції Олег Рибачук і верховний представник Європейського союзу зі спільної зовнішньої політики й безпеки Хав''єр Солана обговорили виконання Україною Плану дій Україна-ЄС

Олег Рибачук висловив задоволення поглибленням двосторонніх зв’язків, збільшенням кількості підписаних і парафованих угод.
Про це вони повідомили журналістам у Люксембурзі за результатами 9-го засідання Ради зі співпраці Україна-ЄС. Олег Рибачук висловив задоволення поглибленням двосторонніх зв’язків, збільшенням кількості підписаних і парафованих угод.

Присутня на переговорах комісар Європейської комісії із зовнішніх відносин і європейської політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер сказала, що Єврокомісія до вересня має намір затвердити мандат на початок переговорів про лібералізацію візового режиму з Україною.

Олег Рибачук також сказав, що євроінтеграційне прагнення України не зменшилося після того, як громадяни Франції й Нідерландів проголосували проти європейської Конституції.