Інтерпол пояснює звільнення колишнього керівника державного Управління справами Ігоря Бакая недбалістю російської міліції

Як сказав журналістам керівник центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куликов, причина звільнення Бакая поки що не відома. Він також зазначив, що такі дії російської міліції суперечать міжнародним конвенціям і угодам між Росією та Україною. Ігоря Бакая, котрий оголошений у міжнародний розшук, затримали у Москві у вівторок ввечері і після чотирьох годин відпустили.

Як сказав журналістам керівник центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куликов, причина звільнення Бакая поки що не відома. Він також зазначив, що такі дії російської міліції суперечать міжнародним конвенціям і угодам між Росією та Україною.

Ігоря Бакая, котрий оголошений у міжнародний розшук, затримали у Москві у вівторок ввечері і після чотирьох годин відпустили.

МВС України вже звернулося до російських колег з проханням пояснити причини звільнення колишнього українського посадовця. Про це журналістам у Грузії повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.