Німецькі бізнесмени зацікавлені інвестувати в Україну. Сьогодні у Києві пройшов діловий форум українських та німецьких підприємців

За словами Гунтера Еймаеля, держсекретаря Міністерства економіки землі Рейнланд-Пфальц, в Україні є багато галузей, у яких німці хочуть співпрацювати.
За словами Гунтера Еймаеля, держсекретаря Міністерства економіки землі Рейнланд-Пфальц, в Україні є багато галузей, у яких німці хочуть співпрацювати:

“Найбільше нас цікавить хімічна промисловість, вона широко представлена у нашій землі. Ще галузь виробництва деталей до автомобілів. Ця сфера нині стрімко розвивається в Україні, а у нас, наприклад, є великий завод, який випускає вантажівки. Згодом налагоджуватимемо співпрацю і в харчовій промисловості. А найголовніше, потрібно розвивати інфраструктуру міст України,” – сказав Гунтер Еймаель.

Німецькі підприємці позитивно оцінили відміну Україною візового режиму. Найближчим часом започаткують низку програм обміну, говорить Гунтер Еймаель, що дозволить українським фахівцям вивчати німецький досвід.