Від сьогодні російські громади Керчі та Євпаторії розпочинають публічний бойкот Партії регіонів і кримського виборчого блоку “За Януковича!”

Як повідомив голова Російської громади Керчі “Отєчество” Олександр Ткаченко, проросійські організації автономії вимагають виключення з виборчих списків людей, які дискредитують “російську ідею”
Як повідомив голова Російської громади Керчі “Отєчество” Олександр Ткаченко, проросійські організації автономії вимагають виключення з виборчих списків людей, які дискредитують “російську ідею”.

За словами Олександра Ткаченка, лідери “Російської громади Криму” дискредитують проросійський рух Криму, бо отримували кошти з Москви, але використовували їх на особисті та політичні цілі. Він вважає, що Партія регіонів має виключити цих людей зі своїх виборчих списків. У вівторок Російські громади Керчі, Євпаторії і ще кількох міст Криму поставили ультиматум перед місцевими “регіоналами” і заявили, що оголосять бойкот цій партії на виборах. У кримському штабі Партії регіонів назвали такі заяви “провокаціями політичних опонентів” і заявили, що з виборчих списків можуть бути виключені лише ті кандидати у депутати, які виступили проти референдуму про статус російської мови. Раніше Російська громада Криму закликала своїх прихильників вступати до Партії регіонів, тоді як російські громади деяких кримських міст виступили проти цього.