Сьогодні Харківська обласна виборча комісія починає перерахунок голосів на виборах до обласної та міської Рад, а також за кандидата на посаду Харківського міського голови, - повідомляє кореспондент Радіо Свобода

До тервиборчкому надійшло понад 200 скарг щодо проведення виборів. Допоки всі вони не будуть розглянуті, результати виборів не називатимуться, - зазначив голова обласної виборчої комісії Микола Селезньов
До тервиборчкому надійшло понад 200 скарг щодо проведення виборів. Допоки всі вони не будуть розглянуті, результати виборів не називатимуться, - зазначив голова обласної виборчої комісії Микола Селезньов.

31 березня обласна виборча комісія мала оприлюднити результати виборів на Харківщині. Проте, за словами Миколи Селезньова, оскільки 9 дільничних комісій Харкова взагалі не передали ніяких даних, а 8 комісій не повернули звірені і уточнені протоколи, було ухвалене рішення про перерахунок всіх голосів.

Тим часом соціалісти Харківщини сьогодні починають акції на підтримку чесних виборів. До них планує приєднатись обласний осередок “Пори”.