Київ виступає проти перевиборів до кримського парламенту

За словами глави секретаріату президента Олега Рибачука, керівництво України виступає за завершення підрахунку голосів і визначення результатів виборів кримського парламенту
Про це, як повідомляє кореспондент Радіо «Свобода», заявив сьогодні в Сімферополі глава секретаріату президента Олег Рибачук.

За словами Олега Рибачука, керівництво України виступає за завершення підрахунку голосів і визначення результатів виборів кримського парламенту: “Сценарій перевиборів до Верховної Ради автономії немає політичної підтримки у Криму і не розглядається як найбільш реальний. Інший сценарій – завершення самого процесу виборів. Але тут має бути втручання державних органів, зокрема прокуратури”, – сказав Олег Рибачук. За його словами, кримська прокуратура зараз активно включилася у забезпечення роботи кримських виборчкомів.

Виборча комісія АРК досі не змогла підбити підсумки виборів Верховної Ради Криму, тоді як частина політичних сил автономії розпочала акції протесту, наполягаючи на проведенні нових виборів.