Юрій Єхануров за широку коаліцію з понад двох третин народних депутатів

Так голова уряду, який очолив виборчий список блоку «Наша Україна» на виборах до Верховної Ради, відповів на запитання, чи підтримує він створення коаліції з Партією регіонів.
Про це голова уряду, який очолив виборчий список блоку «Наша Україна» на виборах до Верховної Ради, сказав в ефірі телекомпанії «Інтер» у четвер, відповідаючи на запитання, чи підтримує він створення коаліції з Партією регіонів: «Я за широку коаліцію. Я хочу, щоб у коаліції була достатня кількість людей, щоб була конституційна більшість і щоб ми могли приймати рішення, які потрібні людям, щоб ми могли зробити реформи», – сказав Єхануров.

Коментуючи перебіг переговорів щодо коаліції, Юрій Єхануров сказав, що вони недостатньо продуктивні й навколо них більше розмов, ніж справи.

Єхануров зазначив, що офіційні переговори про створення коаліції розпочнуться 25 травня, коли на першому засіданні нової Ради депутати приймуть присягу й почнуть виконувати свої депутатські повноваження.

Ще у квітні Юрій Єхануров не виключав коаліції чотирьох найчисельніших партій і блоків за участі Партії регіонів

Більшість представників керівництва блоку «Наша Україна» досі заявляє, що не бачить альтернативи «коаліції демократичних сил» із Блоком Юлії Тимошенко та Соціалістичною партією.