На Дніпропетровщині Соцпартія закликає уряд звільнити голову обласної держадміністрації

За словами першого секретаря Дніпропетровського обласного комітету Соцартії Юрія Алексеєнка, голова уряду тепер, коли закон про Кабмін набув чинності, має виправити “дисбаланс” в обласній владі – коли більшість в облраді складають представники “антикризової” коаліції, а облдержадміністрацію очолює представниця “Нашої України” Надія Дєєва.
За словами першого секретаря Дніпропетровського обласного комітету Соціалістичної партії Юрія Алексеєнка, голова уряду тепер, коли закон про Кабмін набув чинності, має виправити “дисбаланс” в обласній владі – коли більшість в облраді складають представники “антикризової” коаліції на чолі з Партією регіонів, а облдержадміністрацію очолює представниця “Нашої України” Надія Дєєва.

Головна претензія, яку висувають Надії Дєєвій представники більшості — необґрунтоване підвищення тарифів на міжміські автоперевезення. Минулого місяця їх підняли на третину.

Тим часом, представники Партії регіонів заявили у п’ятницю, що не мають “серйозних зауважень” до роботи голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Надія Дєєва є депутатом обласної ради від “Нашої України”, але не входить до фракції цієї політичної сили.

Надія Дєєва – перша жінка-керівник облдержадміністрації в Україні.