У Дніпропетровську близько 250 осіб беруть участь в акції протесту, організованій комуністами, — так званому «народному вічі з питань проведення референдуму щодо НАТО»

Комуністи кажуть, що мають намір поінформувати людей, що 25 березня вони проводитимуть у регіоні «референдум щодо НАТО». Голова фракції комуністів в облраді визнав, що «референдум» не матиме юридичної сили.
Людей зібрали на площі імені Леніна. Замість планованої 1 тисячі учасників прийшло лише 250.

Комуністи кажуть, що мають намір поінформувати людей про те, що 25 березня вони проводитимуть у регіоні «референдум щодо НАТО».

Імпровізовані скриньки виставлять на найбільших площах міста, районів. Бюлетені для опитування вже надрукували. В них два питання: «Чи підтримуєте ви курс Президента Віктора Ющенка на вступ до НАТО?» і «Чи підтримуєте ви відновлення взаємовигідних економічних зв’язків України з Росією, Білоруссю та Казахстаном?»

Голова фракції комуністів в облраді Юрій Осетров визнав, що «референдум» не матиме юридичної сили. За його словами, це просто опитування громадської думки, результати якого комуністи планують донести до Президента та уряду.