Коаліція та опозиція планують відкликати своїх прихильників з мітингів

Про це повідомила голова парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.
Про це повідомила голова парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова: «Ми погодилися, що на період, коли ми будемо домовлятися про створення певних змін до законів і до Конституції України, ми мусимо звернутися до своїх прихильників, щоб вони сьогодні якомога швидше могли згорнути свої політичні акції підтримки, повернутися додому. І на цей період часу дати можливість в спокійній обстановці працювати і Конституційному суду. Але поки що це лунає, як питання для обговорення».

Партія регіонів знову наголошує, що виконуватиме будь-яке рішення Конституційного Суду.

А лідер фракції «Нашої України» В’ячеслав Кириленко заявив, що лише дострокові вибори можуть розв’язати політичну кризу: «Об’єднана опозиція, обидві фракції «Наша Україна» і БЮТ, виступили з єдиною позицією, яка полягає в тому, що перше питання, яке повинно об‘єднати всіх учасників робочої зустрічі – це пошук і визнання дати дострокових парламентських виборів, а також умов проведення дострокових парламентських виборів».

У Секретаріаті Президента у середу відбувалися політичні консультації представників коаліції, опозиції, Кабміну та Секретаріату.

Переговори проходили двома етапами – зранку і у другій половині дня, приблизно по 3 години. Ïхнім учасникам не було чим похвалитися щодо результатів. Консультації вирішили продовжити у четвер, 26 квітня.

Ще після першого раунду переговорів лідер партії «Наша Україна» В''ячеслав Кириленко сказав: «Станом на сьогодні нічого нового немає – коаліція й уряд продовжують наполягати на неможливості провести позачергові вибори».