Андрій Шевченко посів 6 місце в списку найбільш високооплачуваних футболістів світу.

Геннадій Мороз Київ, 27 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – На відміну від сучасних українських реалій, заробітки футболістів у Європі не становлять жодного секрету. Так, Андрій Шевченко за останній рік, проведений у «Челсі», став багатшим майже на 13 мільйонів євро. За цим показником, за підрахунками авторитетного тижневика «Франс Футбол», українець нині посідає 6 місце в світі.
Незаперечним лідером серед футболістів за рівнем заробітків продовжує залишається бразилець Рональдіньйо. За останній рік лідер каталонської "Барселони" поклав до кишені 24 мільйони євро. 15 з яких принесли геніальному футболістові рекламні контракти. А ось на другій позиції розташувався Девід Бекхем. Гаманець якого, навіть не зважаючи на суто футбольні невдачі мадридського “Реала”, потовщав на 17 мільйонів. На півтора менше заробив Тьєрі Анрі. Французький форвард лондонського “Арсеналу” замикає чільну трійку футбольних багатіїв. Додав, що окрім Шевченка у першій десятці найбагатших гравців світу ще два футболісти “Челсі”. Це Міхаель Баллак та Джон Террі.

Київрада ухвалила рішення про ліквідацію ТОВ «Футбольний клуб «Арсенал-Київ»

На тлі футбольного ентузіазму, пов’язаного з перемогою в боротьбі за фінал Чемпіонату Європи 2012 року, в Україні, схоже, доживає останні дні столичний “Арсенал”. У четвер Київська міська рада ухвалила рішення про ліквідацію футбольного клубу Вищої ліги. Нагадаю, що Києву і киянам належить 80 % акцій команди. Одначе після неодноразових і невдалих спроб продати свою частку футбольний “Арсенал” з подачі міського голови Леоніда Черновецького вирішено просто ліквідувати. Зауважу, що 87 депутатів Київради вирішили не чекати до завершення нинішнього Чемпіонату України. А вже нині створити комісію, яка і встановлюватиме порядок і термін ліквідації столичної команди.

У п’ятницю в Москві стартує Чемпіонат світу з хокею

Чергову свою першість серед найсильніших команд планети хокеїсти збірної України розпочинають матчем з Фінляндією. Наступним суперником українців у групі “D” в неділю будуть господарі Чемпіонату – росіяни. У заключному матчі квартету підопічні Олександра Сеуканда поміряються силами з головним своїм опонентом у боротьбі за збереження місця в еліті—збірною Данії.