Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» підтримав кандидатуру В''ячеслава Кириленка на посаду спікера парламенту

За повідомленням лідера блоку Юрія Луценка, за кандидатуру Кириленка у четвер проголосувало 67 із 72 членів блоку. Представник НУНС Давид Жванія сказав журналістам, що на посаду голови Верховної Ради пропонували також кандидатури Івана Плюща, Арсенія Яценюка, Юрія Єханурова та Юрія Костенка. Голосування відбулося у присутності Президента Віктора Ющенка, який близько 4 годин мав зустріч із представниками блоку НУНС, котрі пройшли до нового парламенту.
В'ячеслав Кириленко один з небагатьох, хто прийшов привітати людей, які зібрались на Майдані Незаледжності у День свободи. Київ, 22 листопада 2007 р.
За повідомленням лідера блоку Юрія Луценка, за кандидатуру Кириленка у четвер проголосувало 67 із 72 членів блоку.

Представник НУНС Давид Жванія сказав журналістам, що на посаду голови Верховної Ради пропонували також кандидатури Івана Плюща, Арсенія Яценюка, Юрія Єханурова та Юрія Костенка.

Голосування відбулося у присутності Президента України Віктора Ющенка, який близько 4 годин мав зустріч із представниками блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», котрі пройшли до нового парламенту.

Лідер блоку НУНС Юрій Луценко заявив що угоду про створення демократичної коаліції підпишуть вже у п’ятницю – в день, коли Верховна Рада 6-го скликання розпочинає свою роботу.