Чому присвятила перший ранок на прем’єрській посаді Юлія Тимошенко? Який середній вік працівника МВС? Де можна довідатися, як незвичайно зустріти Новий рік?

Ірина Біла Київ, 20 грудня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Чому присвятила перший ранок на прем’єрській посаді Юлія Тимошенко? Який середній вік працівника МВС? Де можна довідатися, як незвичайно зустріти Новий рік? Такі деякі з тем сьогоднішньої української преси.
Ранок першого робочого дня як прем’єр Юлія Тимошенко присвятила реалізації однієї зі своїх головних передвиборних обіцянок: відшкодуванню втрачених вкладів в Ощадбанк. Вже через два дні керівник Ощадбанку спільно з міністром фінансів повинні представити чіткий план повернення знецінених вкладів. Як це можна зробити і наскільки це реально, розмірковує газета «Діло» у статті «Тимошенко зайнялась „згорілими“ вкладами».

«Середній вік працівника МВС – 31 рік. Керівника ж потрібно вирощувати десятиліттями», – наголошує у День міліції в газеті «Факти» перший заступник міністра внутрішніх справ генерал Михайло Корнієнко.

«У суспільстві склалася неадекватна оцінка діяльності судів і стану здійснення правосуддя», – переконаний Голова Верховного Суду Василь Онопенко. Про те, яка ж насправді ситуація в правосудді, він розповідає читачам газети «Голос України».

Львівські депутати пропонують повернути в паспорт графу «національність». «У нас офіційно не існує українців, є лише громадяни України. Прикро, але те, що не змогли зробити за Радянського Союзу, успішно втілюється в незалежній Україні», – наголошують львів’яни. Більше про це йдеться в статті «Не хочу бути просто людиною», яку друкує «Газета 24».

Про те, як можна незвично зустріти Новий рік, радить читачам газета «Діло». І наводить розцінки, у які суми обійдеться бажання незвичних урочистостей. Стаття називається «Новий рік в „дурдомі“, або Креативні ідеї для свята».