Олімпіада в Ріо, день п’ятий

Ніджат Рагімов (л) із Казахстану разом із членом тренерського штабу радіють після встановлення нового світового рекорду і виграшу золотої медалі в чоловічому фіналі з важкої атлетики в категорії до 77 кілограмів.

Американський плавець Майкл Фелпс змагається в чоловічому півфіналі на дистанції 200 метрів вільним стилем.

Дмитро Баландін (л) здобув золото для Казахстану на дистанції 200 метрів брасом, перемігши плавця зі США Джоша Пренота (немає в кадрі). Плавець із Росії Антон Чупков (п) взяв бронзу.

Джеррі Туваї з Фіджі (ц) бореться за м’яч із Акірою Іоане з Нової Зеландії під час чоловічого регбі у чвертьфінальному матчі. Команда Фіджі перемогла команду з Нової Зеландії 12:7.

Ріс Ґрант із Австралії виносить човен із води після змагань із веслування, які були припинені через погані погодні умови.

Американська велосипедистка Крістін Армстронґ упала після того, як перемогла у шосейній індивідуальній велогонці з роздільним стартом.

Дзюдоїст із Грузії Варлам Ліпартеліані (в синьому) у фінальній сутичці з японським дзюдоїстом Масю Бейкером. Бейкер, батько якого американець, здобув золоту медаль із дзюдо у ваговій категорії до 90 кг.

Ірина Заряжко з Росії під час волейбольного матчу жіночих команд Росія – Камерун третього туру групового етапу Олімпійських ігор.

Шиме Фантела та Іґор Маренич із Хорватії йдуть до перемоги в першому етапі парусної гонки.

Український гімнаст Олег Верняєв на брусах під час фіналу в індивідуальних змаганнях серед чоловіків зі спортивної гімнастики. Японець Кохей Утімура здобув золото. Верняєв – срібло.

Дін Нін із Китаю (л) на її шляху до перемоги над Лі Сяося, також із Китаю, в жіночих змаганнях в одиночному розряді в матчі за золоту медаль із настільного тенісу.

Британець Джозеф Кларк завоював олімпійське золото у слаломі на байдарці.

Російська рапіристка Інна Деріглазова обіграла у фіналі олімпійського турніру італійку Елізу ді Франчіска і завоювала золоту медаль.

Мірея Бельмонте Ґарсія з Іспанії (на передньому плані) на шляху до золотої медалі з плавання на 200 метрів батерфляєм.

Персонал гуляє перед будовою стадіону під час дощу, через який затримали змагання з тенісу.