Генконсульство України в Мілані заявляє про відновлення прийому громадян

Генконсульство з 25 лютого тимчасово зупинило прийом громадян через спалах коронавірусу в Італії

Генеральне консульство України в Мілані повідомляє, що з 2 березня відновить загальний прийом громадян за попереднім записом. Як повідомляє прес-служба генконсульства у фейсбуці, роботу відновлюють відповідно до директив, оприлюднених префектурою Мілану.

«Громадяни, які були записані на 25, 27 і 28 лютого будуть прийматися в індивідуальному порядку окремо від загального запису. Працівники консульства зателефонують або відправлять електронне повідомлення кожному з вас та узгодять день та час прийому. Повторно записуватися вам не потрібно», – йдеться в повідомленні.

Водночас у генконсульстві наголосили, що при відвіданні консульства усіх просять дотримуватися рекомендацій, виданих італійськими санітарними службами, щодо запобігання подальшому розповсюдженню коронавірусу.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

«А саме: в приміщенні генерального консульства не створювати натовп, дотримуватися необхідної дистанції при спілкуванні з відвідувачами та працівниками консульства, активно користуватися дезінфікуючими засобами для рук, при можливості – медичними масками та гумовими рукавицями», – йдеться в повідомленні.

Генконсульство з 25 лютого тимчасово зупинило прийом громадян через спалах коронавірусу в Італії.

Your browser doesn’t support HTML5

Губернатор Ломбардії помістив себе під карантин – відео