Сьогодні вступники отримають рекомендації на бюджет

У Міністерстві освіти і науки повідомляють, що 1 серпня стане відомо, хто з вступників отримав рекомендацію на бюджет.

Як повідомляє прес-служба МОН, йдеться про вступників, що вступають після школи на бакалавра, а також магістра медичного, фармацевтичного і ветеринарного спрямування.

У тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти бюджету)».

У МОН зазначають, що таким вступникам до 18:00 6 серпня треба подати оригінали документів, а після виконання цих вимог статус електронної заяви має змінитися на «Включено до наказу», потім видається наказ про зарахування.

Після зарахування на бюджет – 7 серпня – відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт. У разі її отримання статус електронної заяви вступника змінюється з «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».

Читайте також – Фініш вступної кампанії 2018: поради МОН

25 липня завершилася реєстрація електронних кабінетів вступників. Через них можна було подати заяви для вступу на бакалавра та магістра на основі повної загальної середньої освіти.