Із Перемишля до Києва вирушає ще один поїзд із евакуйованими українцями – УЗ

Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня

Швидкісний поїзд «Інтерсіті+» сполученням Перемишль – Київ 23 березня вирушить з Польщі до України для надання допомоги українцям, котрі внаслідок карантинних обмежень не можуть самостійно перетнути кордон, повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705. Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 23:59. До Перемишля поїзд прослідує без пасажирів», – йдеться в повідомленні УЗ.

За даними перевізника, бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена усіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українців спеціальними потягами вивозять із Польщі в Україну

Раніше «Укрзалізниця» відправила сім спеціальних поїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії, зокрема і поїзд для повернення додому українців, а також громадян Білорусі й балтійських країн.

В МЗС раніше повідомили, що за сприянння дипломатів в Україну за час обмежувальних заходів за кордоном повернулися близько 60 тисяч українців.

За данами МОЗ, станом на ранок 23 березня в Україні зафіксовано 73 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. Троє людей померли, один пацієнт одужав і виписався з лікарні.