У Трьохізбенці триває бій – Москаль

У Трьохізбенці на Луганщині триває бій, повідомляє голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Сьогодні (18.04) о 10.30 ранку у Трьохізбенці спалахнув бій між українськими військовими та терористами. У ці хвилини (станом на 11.00) сутичка все ще триває. Група бойовиків підійшла до зруйнованого мосту через Сіверський Донець, по якому проходить лінія розмежування вогню, й обстрілює позиції наших силовиків із міномета, а також крупнокаліберних кулеметів та зенітної скорострільної гармати. Українські військові ведуть вогонь у відповідь, звуки бою чути у селі та на околицях. Дані про постраждалих поки що не надходили», – повідомляє Москаль.

Раніше у штабі АТО повідомили, що у Луганській області бойовики провели мінометний обстріл позицій українських сил у районі Щастя і Сизого, а з автоматичних гранатометів обстріляли позиції поблизу Кримського.

Сепаратисти наразі нічого не повідомляють про бій в Трьохізбенці Луганської області.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.