На Луганщині на розтяжці підірвалися 3 силовиків – Москаль

У Кримському на Луганщині на розтяжці підірвалися троє українських силовиків, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«За уточненою інформацією, після вчорашнього бою між Кримським і Сокільниками, який закінчився близько 17-ї години, ніхто з мирних мешканців не постраждав, житловий сектор села залишився поза зоною ураження. Однак, на жаль, не обійшлося без поранених українських силовиків. Близько 6-ї вечора троє бійців міліцейського батальйону, що дислокується в селі, зачепили розтяжку з гранатою, яка вибухнула», – повідомив Москаль.

За його словами, у поранених – мінно-вибухові травми й осколкові поранення. Зараз поранені (їхній вік 28, 41 і 60 років) перебувають у лікарні.

Зранку в Кримському тихо, бойових дій немає, додали в прес-службі Москаля.

8 червня у прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили, що сім військових Збройних сил України загинули внаслідок підриву військового автомобіля біля міста Красногорівки, що неподалік Донецька.

За цим повідомленням, військовий вантажний автомобіль ГАЗ-53 підірвався на міні, коли їхав для виконання бойового завдання. Попередньо вибуховий пристрій ідентифікований як протитанкова міна, закладена бойовиками. Зі свого боку, сепаратисти заявили, що українські військові підірвалися на власній міні.