Поліція Києва отримала майже 1,8 тисячі повідомлень про порушення за добу

Патрульна поліція Києва отримала й обробила 1 764 повідомлень про кримінальні й адміністративні правопорушення за добу. Про це йдеться в повідомленні на сторінці патрульної поліції Києва у Facebook.

«При спробі пограбування одного з офісів приватного підприємства, було затримано та притягнуто до відповідальності двох осіб. Для того, щоб відновити правопорядок, працівникам роти патрульної служби Голосіївського району знадобилось 10 хвилин», – йдеться в повідомленні.

Також у патрульній поліції повідомили, що під час вчорашнього патрулювання зареєструвала 76 ДТП, серед яких у 56 випадках обійшлося без потерпілих. У результаті трьох ДТП потерпілі отримали тяжкі тілесні ушкодження і були доправлені у лікарню після того, як співробітники патрульної поліції надали їм необхідну домедичну допомогу, повідомили у поліції.

4 липня патрульна поліція Києва склала присягу і почала працювати в тестовому режимі.

2 липня парламент ухвалив закон про створення Національної поліції, який ще мають підписати спікер і президент. Нова патрульна служба є однією з реформ, запропонованих концепцію реформування МВС. Перехід від ДАІ до нової форми патрулювання триватиме, як прогнозують, до півроку, і крім Києва, патрульна служба буде впроваджена у Львові, Одесі, Харкові, а також Луцьку.