Прикордонники повідомляють про обстріл трьох блокпостів бойовиками

У Державній прикордонній службі України повідомляють, що за минулу добу бойовики на сході України здійснили обстріли трьох блокпостів, де служать прикордонники та військові ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«Російські найманці протягом кількох годин здійснювали обстріли з танку, мінометів, гранатометів та стрілецької зброїпо блокпосту «Марїнка», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Також бойовики вели снайперський вогонь по блокпосту «Золоте».Крім того,терористами був проведений обстріл з АГС, крупнокаліберного кулемету та стрілецької зброї населеного пунктуСтаничне-Луганське таприкордонного підрозділу, який знаходиться в цьому населеному пункті», – йдеться в повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, в межах Донецької та Луганської областей було також зафіксовано політ 4 безпілотників.

За даними прес-центру антитерористичної операції, бойовики з 18-ї до 24-ї години суботи понад 50 разів здійснювали обстріли позицій українських військових та мирних населених пунктів. Сепаратисти пишуть про 40 фактів порушення українськими силовиками за минулу добу режиму тиші.