Суд заарештував міліціонера, що обстріляв автомобіль Совсун

(ілюстраційне фото) ©Shutterstock

Голосіївський районний суд Києва заарештував співробітника підрозділу Державної служби охорони МВС «Титан», який обстріляв службовий автомобіль першого заступника міністра освіти Інни Совсун, повідомляють у столичній прокуратурі.

«Голосіївський райсуд міста Києва обрав для чоловіка, який у вівторок розстріляв службовий автомобіль першого заступника міністра освіти і науки України Інни Совсун, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Тоді як прокурор у судовому засідання вимагав обрання виключного запобіжного заходу у вигляді арешту без застави, на даний час прокуратурою міста підготовлено апеляцію на вказане рішення суду», – повідомили у прокуратурі Києва у четвер, 27 серпня.

За повідомленням МВС, автомобіль першого заступника міністра освіти Інни Совсун у Києві обстріляв співробітник спецпідрозділу «Титан», що перебував у нетверезому стані.

Про обстріл свого автомобіля біля будівлі Міністерства освіти 25 серпня повідомила сама Совсун. Міліція невдовзі повідомила про затримання підозрюваного. За даними правоохоронців, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.