Двох кримських татар, які зникли 21 серпня, знайшли мертвими

Зниклі 21 серпня Селімов Мемет і Ібрагімов Осман були знайдені сьогодні о першій годині дня мертвими. Про це на своїй сторінці у Facebook заступник голови Меджлісу Наріман Джелалов.

«Як повідомив мені учасник національного руху Мустафа Хаїров, зниклі 21 серпня Селімов Мемет і Ібрагімов Осман були знайдені сьогодні о першій годині дня мертвими, за його словами, з ножовими пораненнями. Трупи були закопані неподалік від кафе в селі Богданівка під Сімферополем», – написав Джелялов.

Крім того, за його словами, підозрюваний у вбивстві встановлений, але поки не затриманий.

«За версією слідства вбивство сталося після розпиття алкогольних напоїв та виниклої після цього бійки», − додав Джелялов.

29 серпня стало відомо про зникнення 21 серпня двох молодих хлопців, жителів Мирновського сільради Симферопольського району.

Інша зникла особа, про яку стало відомо, − 45-річний Мухтар Арісланов, який проживав у мікрорайоні Фонтани у Сімферополі. Він зник 27 серпня.

Після окупації Росією українського Криму й заяв про анексію півострова там без сліду зникли вже кілька кримських татар. Слідчий комітет окупаційної російської влади порушив кримінальні справи, але досі про зниклих нічого не відомо.