Мосійчук назвав неправдивими відеодокази отримання ним хабара

Ігор Мосійчук (архівне фото)

Народний депутат Ігор Мосійчук назвав неправдивим відео, на якому нібито зафіксовано, як він бере хабар. Про це парламентар заявив у кулуарах Верховної Ради після голосування за притягнення його до відповідальності.

«Вони вигадали, вони зробили це відео, щоб спаплюжити мене в очах людей», – сказав народний депутат від фракції «Радикальної партії».

За його словами, показане Генеральною прокуратурою відео склеєне з різних фрагментів, знятих із різних локацій, а фрази вирвані з контексту. Ігор Мосійчук назвав обвинувачення на свою адресу політичною помстою.

У четвер Верховна Рада дала згоду на затримання і притягнення до відповідальності народного депутата Ігоря Мосійчука. Генеральний прокурор Віктор Шокін на засіданні парламенту продемонстрував відео, на якому Мосійчук нібито бере хабар розміром 100 тисяч гривень за сприяння в отриманні ліцензії на видобування корисних копалин.

На цю ж тему:

17.09.2015
Верховна Рада дала згоду на арешт народного депутата Мосійчука

Генпрокурор продемонстрував депутатам відео, на якому Ігор Мосійчук нібито домовляється про хабар у щонайменше 100 тисяч гривень і отримує його далі