У Павлограді вимкнули водопостачання

(ілюстраційне фото)

У Павлограді з населенням у понад 100 тисяч жителів й трьох найближчих містах на Дніпропетровщині у середу, 28 жовтня, вимкнули водопостачання. Про це повідомили у Павлоградській міській раді.

«Припинена подача води на Павлоград, Тернівку, Першотравенськ, Синельникове Державним міжрайонним водопровідно-каналізаційним підприємством «Дніпро-Західний Донбас» у зв'язку з важким фінансовим становищем», – йдеться в повідомленні.

У міськраді заявили, «Павлоградводоканал» буде подавати воду «за графіком у ранкові та вечірні години із наявних запасів до повного відновлення подачі води місту».

Упродовж останніх двох днів у Павлограді на Дніпропетровщині була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців.

У середу Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку» Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп» Євген Терехов.