«Батьківщина» не вийде з коаліції – Тимошенко

Юлія Тимошенко

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила не має наміру виходити з парламентської більшості, водночас називаючи політику уряду «неприпустимою». Про це вона сказала 8 листопада в ефірі телеканалу «Інтер», інформує сайт політика.

«Я хочу зупинити всі провокаційні розмови про те, що «Батьківщина» вийде з коаліції через те, що щось їй не подобається. Поки в Україні війна на східних кордонах, «Батьківщина» нікуди з коаліції виходити не буде», – наголосила Тимошенко.

Лідер фракції «Батьківщина» вказала, що її політична сила 10 листопада підтримуватиме пакет законопроектів для лібералізації візового режиму між Україною та Євросоюзом. Водночас, відзначила Тимошенко, її фракція наполягатиме на знятті недоторканності з депутата Верховної Ради Андрія Тетерука через його дії щодо члена фракції «Батьківщина» Олександри Кужель.

Увечері 5 листопада у фракції «Батьківщина» повідомили, що депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук розбив голову депутату від «Батьківщини» Олександрі Кужель, вдаривши її скляною пляшкою по голові.

Того ж дня голова Верховної Ради Володимир Гройсман закрив засідання після того, як у парламенті не було достатньої кількості депутатів для ухвалення законопроектів, які стосуються виконання Плану дій щодо візової лібералізації. Гройсман заявив, що ці законопроекти розглядатимуться у вівторок, 10 листопада.

На цю ж тему:

Політична карикатура Олексія Кустовського
05.11.2015
Депутати провалили «безвізовий» день. Останній шанс у вівторок

Депутати бояться за свої корумповані статки? «За назви законів нам безвізовий режим ніхто не дасть» – Сидорович далі