Головою Львівської облради обрали представника БПП Олександра Ганущина

Львів

На сьогоднішній сесії Львівської обласної ради новий депутатський склад обрав Олександра Ганущина головою цього місцевого органу влади. Він є представником Блоку Петра Порошенка.

Кандидатура Олександра Ганущина на посаду голови облради була єдиною і його ім’я задовго обговорювали як ймовірного керівника. За Олександра Ганущина проголосували 60 з 84 депутатів.

Олександр Ганущин співпрацює з народними депутатами від Блоку Петра Порошенка, бізнесменами, місцевими олігархами Богданом і Ярославом Дубневичами.

Новий голова Львівської облради у минулому був депутатом цієї ради, працював на керівних посадах у Львівській обласній адміністрації. Працював у виборчих штабах кількох партій – Народного руху, «Фронту змін», займався виборчою кампанією братів Дубневичів.

У Львівській обласній раді Блок Петра Порошенка «Солідарність» має 20 мандатів, «Самопоміч» – 14, «Свобода» – 12, «Батьківщина» – 9, «Громадянська позиція» – 8, «Укроп» – 6 депутатів, Радикальна партія, Народний Рух і «Народний контроль» – по 5 депутатів.