Міністр інформаційної політики анонсував заяву про відставку

Юрій Стець, міністр інформаційної політики України

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець анонсує реєстрацію заяви про відставку з посади. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

«Як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури у Верховній Раді та Кабінеті міністрів України, пов’язані з реєстрацією офіційної заяви про відставку», – написав Стець.

«Рік тому я став членом уряду. 9 місяців тому розпочав свою роботу міністром інформаційної політики. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму публічно», – повідомив міністр і дав посилання на звіт.

Ще у березні 2015 року в інтерв’ю Радіо Свобода Юрій Стець заявив, що готовий скласти з себе повноваження на свій день народження, 29 грудня, якщо до цього часу відомство виконає поставлені перед ним завдання.

Міністр підтвердив свої слова щодо того, що відомство мало б існувати рівно доти, доки триває АТО. Але, як зазначив Стець, тривалість роботи міністерства так само залежить від виконання ним поставлених завдань.

Міністерство інформаційної політики формально запрацювало в Україні у січні 2015 року. Юрія Стеця на посаду міністра призначили 2 грудня 2014 року.