У Києві обстріляли автомобіль таксі, загинув пасажир – поліція

В ніч на понеділок, 21 грудня, в Оболонському районі Києва в результаті обстрілу автомобіля таксі один із пасажирів загинув, інший з пораненнями перебуває в лікарні. Про це повідомили у прес-службі столичного управління поліції.

«Подія трапилася близько 2-ї години ночі. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що неподалік від торгового центру на мосту з автомобіля «БМВ» стріляли у таксі. За викликом відразу виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група. Встановлено, що компанія відпочивала у ресторані. Згодом у них виникла словесна суперечка із двома невідомими чоловіками, яка була вичерпана. Коли ж компанія викликала таксі і поїхала додому, їхній автомобіль наздогнав «БМВ». З нього пролунало кілька пострілів із невстановленої вогнепальної зброї», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, через постріл загинув 38-річний чоловік, його 45-річний товариш був поранений у руку, його життю наразі ніщо не загрожує.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Зловмисників, які утекли на автомобілі марки «BMW» сірого кольору розшукують.