Гройсман анонсував у січні запуск нових елементів електронного парламенту 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив, що поточного місяця має завершитися робота із запуску нових елементів електронного парламенту у Верховній Раді України. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«У січні ми завершуємо роботу над запуском низки нових елементів е-парламенту у Верховній Раді, над якими ми розпочали працювати у 2015 році», – написав спікер у соцмережі.

Гройсман назвав впровадження технологій електронного врядування в Україні однією з найважливіших складових реформування системи управління і зауважив, що органи місцевого самоврядування у цьому питанні випереджають центральні органи влади.

Раніше голова Верховної Ради заявляв, що програму реформування українського парламенту презентують на початку 2016 року. Він висловлював переконаність, що в ході реформування апарат парламенту стане «якісною, прозорою, сервісною службою».

Улітку минулого року президент Європейського парламенту Мартін Шульц у Києві підписав із Володимиром Гройсманом Меморандум про взаєморозуміння, який повинен допомогти реформувати український парламент.