Гройсман доручив обдзвонити кожного депутата для голосування щодо «безвізових» законів

Володимир Гройсман

Спікер парламенту Володимир Гройсман доручив апарату Верховної Ради України зібрати максимальну кількість народних депутатів на вечірнє засідання о 16:00. Про це він заявив, закриваючи ранкове засідання.

«У мене є прохання і доручення апарату парламенту обдзвонити кожного депутата, направити кожному електронний лист, смс – повідомити всіма доступними методами, щоб вони прибули і проголосували за «безвізові» закони. Таке ж у мене прохання до керівників і груп парламенту, мажоритарників і позафракційних», – сказав Гройсман.

Під час вечірнього засідання депутати планують розглянути три законопроекти щодо лібералізації візового режиму. Це законопроект стосовно удосконалення засад діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, законопроект щодо удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації, а також законопроект щодо забезпечення прозорості в організації діяльності Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Під час ранкового засідання у сесійній залі були відсутні фракції «Самопоміч» та «Батьківщина».