Путін 18 березня повертається на місце злочину в Криму – Чубаров

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповідає про обставини анексії Криму, Прага, 17 березня 2016 року

Приїзд президента Росії Володимира Путіна до окупованого Криму 18 березня є поверненням на місце злочину. Про це 17 березня у виступі перед студентами та викладачами Карлового університету в Празі заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Злочинця завжди тягне на місце злочину. Путін 18 березня планує відвідати Крим. Світ уже знав одного параноїка ХХ століття, і всі ми знаємо, чим це все закінчилося», – відзначив голова Меджлісу.

На зустрічі з Чубаровим у Карловому університеті також були присутні активісти, посли України й Туреччини в Чеській Республіці.

У Празі 18 та 19 березня триває благодійний фестиваль CrimeanSOS, організатори якого розповідають про військову операцію Росії в Криму під час анексії півострова.

Головний організатор триденного фестивалю – художник, громадський активіст Антон Литвин, який раніше проводив в чеській столиці фестиваль актуальної культури Kulturus.